Δίκη Λιγνάδη: Ο Κούγιας ζήτησε αναπαράσταση του βιασμού - Ξέσπασε σε κλάματα ο καταγγέλων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τον δεύτερο νεαρό άνδρα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη, συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη. Ο μάρτυρας απάντησε σε ερωτήσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας και υπεράσπισης. Ο ίδιος έχει καταθέσει στο δικαστήριο πως βιάστηκε το 2015, σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.
Όταν ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, ζήτησε από τον μάρτυρα να αναπαραστήσει τη σκηνή του καταγγελλόμενου βιασμού, κάνοντας μια κίνηση να τον πλησιάσει, ο καταγγέλλων τον απώθησε και ζήτησε ο κ. Κούγιας να μην τον πλησιάζει.
Μάρτυρας: …Από απόσταση παρακαλώ, δε με ενοχλεί…
Κοινό: Αυτό είναι απαράδεκτο, κακοποιητικό
Ο κ. Κούγιας ζήτησε από τον μάρτυρα να δείξει πως έγινε η καταγγελλόμενη πράξη με την πρόεδρο του δικαστηρίου να του ζητάει όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία να επιστρέψει στη θέση του.
«Με ένοιαζε ότι δεν έπρεπε να μου συμβεί αυτό»
Δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης, όταν ο μάρτυρας εξεταζόταν από την πολιτική αγωγή. Τότε ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Με ένοιαζε ότι είχε συμβεί ο βιασμός. Με ένοιαζε ότι δεν έπρεπε να μου συμβεί αυτό. Όλοι μου έλεγαν να μην πάω. Οι δικοί μου, οι φίλοι. Όλοι μου είπαν να μην πάω γιατί φοβόντουσαν τον κατηγορούμενο, όσα μπορούσαν να συμβούν στο δικαστήριο. Λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι σοβαρό, λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι…».
Οι «θερμές» δηλώσεις Μητσοτάκη-Μακρόν: «Μπετόν αρμέ το άρθρο 42.7» - Οι 9 συμφωνίες που υπέγραψαν Ελλάδα-Γαλλία
Πλήγμα στη γαλάζια κυριαρχία: Η φθορά στις δημοσκοπήσεις και ένα πολιτικό σκηνικό που αλλάζει ραγδαία
Άδωνις Γεωργιάδης στο τετράγωνο: Με ολόγραμμα στο ΕΚΑΒ ενώ βρισκόταν στους Δελφούς
Βαρβαρότητα σε live μετάδοση: Παίκτης ριάλιτι στη Σερβία επιχείρησε να πνίξει γυναίκα στο πλατό του Elita
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



