Θεσσαλονίκη: Τραγωδία με νεκρή 21χρονη σε τροχαίο - Σοβαρά τραυματίες τρία άτομα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έφυγε από τη ζωή μία 21χρονη έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν.
Ειδικότερα, περίπου στις 01:40 η νεαρή επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο, μαζί με άλλη μία κοπέλα και δύο αγόρια.
Ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr.
Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η 21χρονη, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά οι άλλοι τρεις επιβάτες -όλοι τους 19 έως 20 ετών.
Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Διαβάστε ακόμη
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



