Τρόμος για πατέρα στην Εύβοια: Άφησε για λίγο τα παιδιά του στο αμάξι και όταν επέστρεψε, το καπό είχε «τρυπήσει» από σφαίρες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στιγμές τρόμου βίωσαν παιδιά και πατέρας στην Ερέτρια της Εύβοιας. Ο γονέας στάθμευσε το αυτοκίνητό του για να κάνει κάποιες αγορές, αφήνοντας μέσα τα παιδιά του και μετά το βρήκε... με σφαίρες.
Όταν επέστρεψε αντιλήφθηκε ότι το καπό του οχήματος είχε «τρυπήσει» από σφαίρες. Οι πυροβολισμοί έπεσαν την ώρα που τα παιδάκια ήταν εντός του ΙΧ.
Οι σφαίρες, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, φαίνεται να προήλθαν από πυροβολισμούς που έπεσαν σε πασχαλινό γλέντι.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.
Διαβάστε ακόμη
Αεροπορική τραγωδία στην Πιερία: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 41χρονου αδικοχαμένου πιλότου - «Είχε όλα τα καλά, τα έχω χαμένα»
Συνεχίζει να φλέγεται η Αλβανία: Έκτη ημέρα μαζικών διαδηλώσεων - «Αμφισβητείται η ένταξη στην ΕΕ», λέει ο Ράμα
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Βρέθηκαν 17.380 ευρώ και κοσμήματα στα συντρίμμια
«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε άνθρωπο»: Το σοκαριστικό μεταπολεμικό πείραμα για την υπακοή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



