Έβρος: Έβαλε σε email τους τραπεζικούς του κωδικούς και του πήραν 11.000 ευρώ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έβαλε τους προσωπικούς του τραπεζικούς κωδικούς σε ηλεκτρονικό μήνυμα και του απέσπασαν 11.000 ευρώ!
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος εξαπάτησε ένα άτομο σε οικισμό του Έβρου.
Συγκεκριμένα, άγνωστος προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα - ιδιοκτήτη επιχείρησης, με το πρόσχημα σύναψης συμφωνίας που αφορούσε προμήθεια προϊόντων από τον παθόντα στο υποτιθέμενο ξενοδοχείο.
Κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής τους ο δράστης απέστειλε παράλληλα ηλεκτρονικό μήνυμα που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα, το οποίο εμπεριείχε σύνδεσμο (link), στο οποίο ο παθών πληκτρολόγησε τους προσωπικούς του κωδικούς, με αποτέλεσμα ο δράστης να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του και να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.
Ο Τραμπ «θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες» αν θα επιτεθεί στο Ιράν
Η Λιβύη καταγγέλλει «παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων της» νότια της Κρήτης - Η απάντηση της Ελλάδας
Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε ο δικαστικός που προειδοποίησε την Καρυστιανού για απειλές αστυνομικού
Μια πραγματική ηρωίδα: Κέρδισε τον υπερμαραθώνιο ενώ θήλαζε το μωρό της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr