Κρήτη: Διαψεύδονται τα περί κρούσματος ηπατίτιδας σε παιδί – Τι λένε οι διοικητές των νοσοκομείων του Ηρακλείου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διαψεύδεται η ύπαρξη οποιουδήποτε κρούσματος ηπατίτιδας από τα νοσοκομεία του Ηρακλείου Κρήτης και σημειώνουν πως αυτή τη στιγμή δεν ελέγχεται κάποιο περιστατικό ως ύποπτο για οξεία ηπατίτιδα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι διοικητές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Χαλκιαδάκης Γιώργος, και του Βενιζελείου Νοσοκομείου, Τερζάκης Κωνσταντίνος, διέψευσαν ότι υπάρχει ύποπτο κρούσμα οξείας ηπατίτιδας στις μονάδες τους.
Την είδηση για κρούσμα ηπατίτιδας βρέφους 14 μηνών μετέφεραν αρχικά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ λίγο αργότερα τη διέψευσε κατηγορηματικά μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου και η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη.
Διαβάστε ακόμη
«Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



