Πατέρας 7χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη: «Αιμορραγούσε από τη μύτη και το στόμα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα γενέθλια του παιδιού του, τα οποία θα ήταν σε 15 μέρες, ετοίμαζαν οι γονείς του 7χρονου, που έχασε τη ζωή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
«Ήταν κάτι αιφνίδιο, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες»
Μιλώντας στον MEGA, ο πατέρας ανέφερε πως οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν το παιδί του, το οποίο αιμορραγούσε από τη μύτη και το στόμα, αλλά δεν τα κατάφεραν. «Τι να σας πω; Σκεφτείτε να έχετε εσείς ένα παιδί, ένα ωραίο πρωί με ένα μικρό πυρετό που είχε την προηγούμενη ημέρα, να καταλήξει με συνοπτικές διαδικασίες, σε 1,5- 2 ώρες» είπε ο πατέρας του 7χρονου.
«Σε 4 ώρες κηδεύω το παιδί μου και σε 15 ημέρες θα του έκανα τα γενέθλιά του. Ήταν κάτι αιφνίδιο, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλο το προσωπικό. Ενώ το παιδί μου έφευγε από την ζωή, έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήταν κάτι αιφνίδιο» ανέφερε από την πλευρά της η μητέρα του παιδιού.
«Σαν πρώτη φάση μας είπαν ότι υπήρχε ένα μικρόβιο, λεγεώνα λέγεται, και βρέθηκε αυτό στο αίμα του. Μας είπαν μάλιστα να βγάλουμε τα φίλτρα (κλιματισμού) που έχουμε στα σπίτια μας. Εγώ δεν πιστεύω ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι είναι από αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί τώρα από ένα τέτοιο μικρόβιο, ένα παιδί με τόσο δυνατό ανοσοποιητικό να καταλήγει ουσιαστικά σε τέσσερις ώρες» εξηγεί ο πατέρας.
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



