Βόλος: Συνελήφθησαν 15χρονοι που ξάπλωναν στη μέση του δρόμου για... πλάκα - Χειροπέδες και στους πατέρες τους
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους στον Βόλο πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.
Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) στη συμβολή του Περιφερειακού δρόμου με την οδό Ιωλκού, όπου ο ένας είχε ξαπλώσει σε ύπτια θέση στη μέση του οδοστρώματος και οι άλλοι δύο είχαν βγει στον δρόμο με τα κινητά τηλέφωνα στο χέρι για να καταγράψουν το παιχνίδι, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.
Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι πατέρες τους, ηλικίας 40, 50 και 53 ετών, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις νεαροί αποτελούν μέλη μιας από τις παρέες που έχουν γίνει “εφιάλτης” για οδηγούς, το τελευταίο διάστημα στον Βόλο, καθώς πετάγονται μπροστά στα αυτοκίνητα δοκιμάζοντας την… τύχη τους, όπως είχαν αποκαλύψει τα gegonota.news.
Σημειώνεται πως εκτός από τον Περιφερειακό, ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί στην οδό Πολυμέρη, στην παραλιακή της Αγριάς και στο κέντρο του Βόλου.
Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



