Πανικός σε παραλία στα Χανιά: Ακυβέρνητο σκάφος βγήκε στην ακτή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναστατώθηκαν οι λουόμενοι στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς ένα ακυβέρνητο σκάφος βγήκε στην ακτή με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
Ευτυχώς ο κόσμος που βρέθηκε στο σημείο πρόλαβε να απομακρυνθεί και δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.
Όπως αναφέρει το zarpanews, η οδηγός βρέθηκε στη θάλασσα από ένα μεγάλο κύμα, ενώ το σχοινάκι που κρατάει το κλειδί του σκάφους έσπασε με αποτέλεσμα εκείνο να συνεχίσει την πορεία του.
Η κοπέλα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ διερχόμενο jet σκι την βοήθησε να βγει στο λιμάνι του Πλατανιά, από όπου την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, με την υγεία της να είναι σε καλή κατάσταση για να τη μεταφέρει στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.
Διαβάστε ακόμη
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



