Σύλληψη 52χρονου επιδειξία σε παιδική χαρά στη Γλυφάδα
Ο άντρας πιάστηκε επ' αυτοφώρω να αυνανίζεται κρυμμένος σε περίφραξη παιδικής χαράς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γλυφάδα η σύλληψη ενός 52χρονου άντρα από τα Μελίσσια ο οποίος πιάστηκε επ' αυτοφώρω να αυνανίζεται κρυμμένος σε περίφραξη παιδικής χαράς.
Ο εντοπισμός και η σύλληψη του επιδειξία σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής που πραγματοποιούσαν περιπολία, εντόπισαν στην οδό Διαδόχου Παύλου στο ύψος της 3ης μαρίνας Γλυφάδας δίπλα σε παιδική χαρά, σταθμευμένο ένα περίεργο όχημα.
Όταν πλησίασαν για να το ελέγξουν, διαπίστωσαν έκπληκτοι πως ο οδηγός που βρισκόταν μεταξύ του αυτοκινήτου και της περίφραξης παιδικής χαράς κρυμμένος πίσω από τους θάμνους, αυνανιζόταν.
Στην προσπάθεια τους να πλησιάσουν, ο μεσήλικας από τα Μελίσσια, πήγε να το βάλει στα πόδια και μάλιστα με ξεκούμπωτο το παντελόνι όμως δεν τα κατάφερε. Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν, τον ακινητοποίησαν και αφοί του πέρασαν χειροπέδες τον οδήγησαν στο τμήμα.
Αυτό που προσπαθούν να εξακριβώσουν είναι αν αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος επισκεπτόταν παιδική χαρά και πραγματοποιούσε μια τέτοια πράξη ή αν έχει καταγεγραμμένο αντίστοιχο παρελθόν.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Επιστήμονες ανακάλυψαν τον τέταρτο γνωστό τύπο μεταδοτικού καρκίνου στον κόσμο
Μουντιάλ 2026: «Θα ανατινάξω τον Μέσι με τέσσερις βόμβες» - Οι τρομοκρατικές απειλές που ερεύνησε το FBI
Φρίκη στην Κρήτη: Τουρίστας μπήκε σε κατάστημα και ρώτησε πόσο «κοστίζει» ανήλικο κορίτσι για να ασελγήσει πάνω του
Marfin: «Δεν έχω καμία σχέση με την επίθεση» λέει η 46χρονη - Τι αποκάλυψε στους αστυνομικούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




