Επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη βρέθηκε νεκρή στην καμπίνα της

Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη, σύμφωνα με ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής Θήρας.
Η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε από τον ναυτικό πράκτορα του κρουαζιερόπλοιου που βρισκόταν στο αγκυροβόλιο ν. Θήρας.
Μεταφέρθηκε στον λιμένα «ΑΘΗΝΙΟΣ» ν. Θήρας και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας
«Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



