Άσπρη βλέννα κάλυψε την ακτή του Θερμαϊκού - Δείτε φωτογραφία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία άσπρη βλέννα έχει εμφανιστεί στην επιφάνεια της θάλασσας κατά μήκος της ακτής στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σχεδόν σε ολόκληρο το παραθαλάσσιο μέτωπο της πόλης, δημιουργώντας ένα άσχημο θέαμα στους κατοίκους αλλά και στους τουρίστες που τις τελευταίες μέρες την επισκέπτονται μαζικά.
Τα τελευταία χρόνια είναι σύνηθες φαινόμενο το Μάιο και τον Ιούνιο, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, η ακτή του Θερμαϊκού να γεμίζει από φυτοπλαγκτόν πορτοκαλί και ερυθρού χρώματος, με τους επιστήμονες να αναφέρουν ότι πρόκειται για φυσικό φαινόμενο, το οποίο μετά από λίγες μέρες υποχωρεί.
Ωστόσο, η συγκεκριμένη βλέννα έχει διαφορετική όψη, αφού το χρώμα της είναι άσπρο και είναι περισσότερο αραιή από το φυτοπλαγκτόν.
Διαβάστε ακόμη
Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης - «Γνώμονας να διαφυλαχθεί το έργο της κυβέρνησης»
«Φώναζε βοήθεια»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη φονική φωτιά στον Κολωνό - Πώς ξεκίνησε
Θρίλερ με τη νεκρή στο κέντρο της Αθήνας: Τα κρίσιμα «τυφλά» λεπτά - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται
Φρίκη στη Βρετανία: Νηπιαγωγός έπνιξε βρέφος - Το τύλιξε σε υπνόσακο και το κάλυψε με κουβέρτα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



