Ημερίδα για τον αλιευτικό τουρισμό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο επίκεντρο ενημερωτικής ημερίδας που συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Υπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας θα βρεθεί «Ο ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» με πρωτοβουλία των Υφυπουργών Σίμου Κεδίκογλου και Σοφίας Ζαχαράκη.
Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και κινητοποίηση των αλιέων με σκοπό την καθιέρωση του Αλιευτικού Τουρισμού ως πηγή συμπληρωματικού εισοδήματος και εναλλακτική μορφή τουρισμού καθώς και η ουσιαστική πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, στις 09.00 το πρωί, στο ξενοδοχείο Negroponte Resort στην Ερέτρια (19ο χλμ. Εθνικής Οδού Χαλκίδας, Αλιβέρι-Ερέτριας).
Διαβάστε ακόμη
Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



