Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες από τη μεγάλη φωτιά σε κτίριο στην Αριστοτέλους - Επιχείρηση για απομάκρυνση παιδιών από φροντιστήριο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Πανικός επικρατεί αυτήν τη στιγμή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε ανώγειο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Εγνατίας 76.
Όπως αναφέρουν στο ethnos.gr εκπρόσωποι της πυροσβεστικής υπηρεσίας, μέχρι στιγμής δε φαίνεται να υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα μέσα στο κτίριο, από το οποίο βγαίνουν οι μαύροι καπνοί.
Ωστόσο, οι καπνοί έχουν μεταφερθεί σε διπλανά κτίρια και κυρίως σε γειτονικό φροντιστήριο, όπου αυτήν τη στιγμή βρίσκονται περίπου 25-30 παιδιά και για το λόγο αυτόν έχει στηθεί επιχείρηση για την απομάκρυνσή τους, ώστε να μην κινδυνεύσουν από τις αναθυμιάσεις.
Αυτήν τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
«Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




