Δύο τραγικά τροχαία στην παραλιακή με έναν νεκρό κι έναν ακρωτηριασμένο οδηγό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Ένας νεκρός και ένας ακρωτηριασμένος οδηγός είναι ο τραγικός απολογισμός των δύο τροχαίων στην παραλιακή τη νύχτα της Παρασκευής, 27 Μαΐου.
Σύμφωνα με την τροχαία, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου 30χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας έχασε τη ζωή του όταν έπεσε πάνω σε δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα. Το δεύτερο τροχαίο, που σημειώθηκε στο ύψος του Ελληνικού, είχε σαν αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό νεαρού οδηγού μηχανής, τον οποίο εμβόλισε ένα τζιπ. Ο οδηγός του τζιπ αναζητείται.
Το δυστύχημα στο Φλοίσβο
Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, έξω από το Πάρκο Φλοίσβος, όταν μοτοσυκλέτα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει πάνω στη διαχωριστική νησίδα. Τον οδηγό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν έχει διαπιστωθεί αν ο ίδιος φορούσε το κράνος το οποίο βρέθηκε δίπλα του. Όπως έγινε γνωστό από την τροχαία, από τα δύο ΙΧ τραυματίστηκαν, ένα 14χρονο κορίτσι και δύο γυναίκες 48 και 50 ετών.
Ένας ακρωτηριασμένος από το τροχαίο στο Ελληνικό
Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε μετά τις 3 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και συγκεκριμένα στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα τζιπ Land Rover Freelander ανθρακί χρώματος, που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα εμβόλισε κυριολεκτικά μία μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, ο τελευταίος, από το τροχαίο, υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι. Η τροχαία Καλλιθέας αναζητά τον οδηγό του τζιπ, το οποίο ανέπτυξε κι άλλο ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Το τζιπ βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, εγκαταλελειμμένο σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο ενώ η σύλληψη του οδηγού είναι θέμα χρόνου.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



