ΔΕΔΔΗΕ για φωτιά: Δεν υπάρχει ένδειξη ότι η πυρκαγιά σε Γλυφάδα και Βούλα ξεκίνησε από υποσταθμό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πηγές του ΔΕΔΔΗΕ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η φωτιά στην Άνω Γλυφάδα, που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι και το Πανόραμα Βούλας, ξεκίνησε από υποσταθμό, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.
Ωστόσο, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν αποκλείει ότι μπορεί να έγινε κάποια έκρηξη ή να έπεσαν καλώδια από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στο σημείο ενώ επιβεβαιώνει, μάλιστα, ότι έγιναν και διακοπές ρεύματος.
Παράλληλα, πηγές του ΔΕΔΗΕΕ αναφέρουν ότι στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται συνεργεία για παρεμβάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος τάσης, η οποία ενδεχομένως και να κοπεί προληπτικά.
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



