Θεσσαλονίκη: Νεκρός 53χρονος - Τρένο παρέσυρε το ΙΧ που οδηγούσε στην Επισκοπή Ημαθίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό θάνατο βρήκε 53χρονος όταν παρασύρθηκε, με το όχημα που οδηγούσε, από τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα - Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Επισκοπής, στη Νάουσα της Ημαθίας.
Σύμφωνα με την Aστυνομία στις 14:30 και ενώ ο 53χρονος επιχειρούσε να διασχίσει τη σιδηροδρομική διάβαση στην Επισκοπή, το όχημα στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ο 53χρονος οδηγός από την Αλβανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 48 επιβάτες χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών αποκαταστάθηκε λίγη ώρα μετά το τραγικό γεγονός.
Το αστυνομικό τμήμα Νάουσας διενεργεί προανάκριση για το συγκεκριμένο συμβάν.
Διαβάστε ακόμη
Μπορεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν; Τα βασικά σημεία τριβής και το μεγάλο «αγκάθι»
Μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ: Η λαοθάλασσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το εντυπωσιακό drone show
«Κάντε τον θάνατο προαιρετικό»: Επιστημονική έρευνα 40 εκατ. δολαρίων τα βάζει με το αναπόφευκτο
«Δεν υπάρχουν πάρτι σαν αυτά του 1999 π.Χ.»: Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν απόδειξη μπύρας ηλικίας 4.000 ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



