Τρομακτικό δυστύχημα: Σκοτώθηκε ανθυποπλοίαρχος δεξαμενόπλοιου μετά από έκρηξη πυροσβεστήρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 28χρονος αλλοδαπός ανθυποπλοίαρχος σκοτώθηκε σε δεξαμενόπλοιο με σημαία από τις Μπαχάμες, κατά τη διάρκεια εργασιών σε ιδιωτικό ναυπηγείο στο λιμάνι της Ελευσίνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο θάνατός του προκλήθηκε από την έκρηξη πυροσβεστήρα κατά τη διάρκεια αναγόμωσης.
Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη αρχικά από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος του εν λόγω πλοίου, ενώ διενεργείται προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.
«Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
«Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




