Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο - Τραυματίστηκε ο φίλος του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του και ο φίλος του τραυματίστηκε, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, στο 75ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ιερισσού, στη Χαλκιδική. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 7.20 το πρωί, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρναίας που ανέσυρε νεκρό τον 18χρονο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος νεαρός, αλβανικής καταγωγής, επέβαινε ως συνεπιβάτης στη δίκυκλη μηχανή, με οδηγό τον επίσης 18 ετών φίλο του (Έλληνας). Ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Διαπιστώθηκε ότι στερείται της σχετικής άδειας οδήγησης. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται.
Τι πρέπει να κάνουμε εάν μας τσιμπήσει μωβ μέδουσα: Τι σταματά την εξάπλωση της τοξίνης
Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Συμφώνησα να μιλήσω με τους Ιρανούς» λέει ο Τραμπ - Κλιμάκωση προαναγγέλλει ο Νετανιάχου
«Πόλεμος» Σαμαρά - Μαξίμου: Η Chevron, το «κλειδί» του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το σχέδιο για το νέο κόμμα
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Μια φανέλα, μια ιστορία, ένας αιώνας ζωής - Τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής επετειακής εμφάνισης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



