Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε 46χρονος που κολυμπούσε με τον γιο του στην Επανομή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγική κατάληξη είχε για 46χρονο Βούλγαρο το μπάνιο που έκανε το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουνίου, στη θάλασσα περιοχή «Ακρωτήρι», στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Κολυμπώντας μαζί με τον 15χρονο γιο του, όπως αναφέρει ανακοίνωση του λιμενικού, οι δύο λουόμενοι βρέθηκαν σε δυσχερή θέση και χρειάστηκε η επέμβαση άλλων παρευρισκομένων για να τους ανασύρουν στη στεριά.
Πληρώματα του ΕΚΑΒ κλήθηκαν στην παραλία προσφέροντάς τους τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον 46χρονο. Πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του πατέρα. Στον 15χρονο γιο έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία του.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του άτυχου άνδρα.
Έξαρση των διαδικτυακών εγκλημάτων - Η WindMedia και ακόμα τρεις είναι οι πιο διαδεδομένες απάτες
Βάσω Αλαγιάννη: Πέθανε η συνθέτρια του «Αχ Ελλάδα»
Η Ελλάδα έστειλε δύο διαβήματα στην Ουκρανία για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός, Άγγελος Αντωνόπουλος
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



