Τρομακτικό περιστατικό στην Κρήτη: Τραυμάτισε με αλυσοπρίονο τα γεννητικά του όργανα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στο ΠΑΓΝΗ έπειτα από μεταφορά ενός άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος κατά τη διάρκεια εργασιών με αλυσοπρίονο τραυματίστηκε σοβαρά στα γεννητικά του όργανα.
Πώς συνέβη ο φρικιαστικός τραυματισμό
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος υπέστη ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων και όλη η ομάδα των Ουρολόγων του Νοσοκομείου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ζωή του διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά και να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκλήθηκαν από το σοβαρό τραυματισμό του από το αλυσοπρίονο.
Οι πρώτες πληροφορίες του Creta24 αναφέρουν πως αυτήν την ώρα γίνεται προσπάθεια, έτσι ώστε να στηθεί αερογέφυρα ζωής και ο τραυματίας να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών.
Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποια νοικοκυριά δεν θα τη λάβουν - Η προθεσμία για την αίτηση
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



