Χαλκιδική: Στιγμές αγωνίας για τους δύο αγνοούμενους – Όσα έχουν γίνει γνωστά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο αγνοούμενους κολυμβητές στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, με την επιχείρηση εντοπισμού τους να βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ, η νύχτα δυσκολεύει περισσότερο το έργο των αρχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κινητοποίηση των αρχών είναι μεγάλη, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο ιδιωτικά σκάφη. Νωρίτερα το Σάββατο, εντοπίστηκε ο τρίτος άντρας που αγνοούνταν καθώς παρασύρθηκε από τη θάλασσα, στην περιοχή, όπου πνέουν άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.
Τούς παρέσυραν τα ισχυρά ρεύματα
Οι τρεις άνθρωποι έκαναν μπάνιο στην παραλία Ποσείδι στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, όταν τα ισχυρά ρεύματα τους παρέσυραν και σταδιακά χάθηκαν από το οπτικό πεδίο των υπόλοιπων.
Τα Abenomics,ο εθνικισμός και οι μεταρρυθμίσεις: Η αμφιλεγόμενη κληρονομιά που αφήνει ο Σίνζο Άμπε
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



