Φωτιά - Κατερίνα Στεφανίδη: Στις φλόγες το σπίτι της στην Παλλήνη - «Να παραιτηθεί ο Περιφερειάρχης», λέει ο πατέρας της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η φωτιά που μαίνεται στην Πεντέλη και τις γύρω περιοχές εξακολουθεί να καίει εκτάσεις αλλά και σπίτια, ανάμεσα στα οποία φαίνεται πως είναι και το σπίτι των γονιών της Κατερίνας Στεφανίδη. Η μητέρα της Ολυμπιονίκη, Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη μέσω των social media έκανε μια σειρά αναρτήσεων μέσα από τις οποίες γνωστοποίησε το γεγονός.
«Καιγόμαστε», έγραψε αρχικά η Στεφανίδη, ενώ λίγο αργότερα έκανε γνωστό ότι έβλεπε από την τηλεόραση το σπίτι της στην Παλλήνη να καίγεται. Είχαν προλάβει πάντως να εγκαταλείψουν την οικεία τους, την ώρα που η κόρη τους βρίσκεται ακόμη στις ΗΠΑ, όπου και αγωνίστηκε προχθές (18/07) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.
Διαβάστε ακόμη
Συνεχείς εκρήξεις σε όλο το Ιράν - Ισοπεδώθηκε το κτίριο όπου συνεδρίαζαν για τον νέο Ανώτατο Ηγέτη
Θες τραπεζικό λογαριασμό; Πλήρωσε: Έως και 341 εκατ. ευρώ πάνω τα έσοδα των τραπεζών
Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Οι δύο απαντήσεις που έγιναν viral
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ιτούδης: «Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από έκρηξη στα 700 μέτρα από το διαμέρισμά μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



