Σοβαρό τροχαίο στο Μαρούσι: Αυτοκίνητο καρφώθηκε στο διαχωριστικό διάζωμα - Τρεις τραυματίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, όταν ένα ΙΧ προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις επιβάτες του. Το τροχαίο έγινε γύρω στις 7 το πρωί, όταν ο οδηγός του μαύρου οχήματος έχασε τον έλεγχο, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, και έπεσε πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα πριν από τον κόμβο στον Παράδεισο Αμαρουσίου.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους επιβάτες του οχήματος.
Και οι τρεις επιβάτες απεγκλωβίστηκαν έχοντας τις αισθήσεις τους ενώ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που η ηλιοροφή του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα, ενώ η μηχανή του αυτοκινήτου κόπηκε στα δύο.
- Δραματική νύχτα: Πύρινη κόλαση σε Δαδιά, Λέσβο και Μεσσηνία – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις – Στον Έβρο κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Στυλιανίδη
- Άδωνις Γεωργιάδης στο ethnos.gr: Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια στην ενέργεια
- ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα ουραγός στις συνδέσεις με οπτική ίνα παρά το διπλασιασμό τους το 2021
- Το Ναγκασάκι της Γερμανίας: Όταν το Αμβούργο έγινε στάχτη - Επιχείρηση Γόμορρα και οι Σύμμαχοι αφήνουν πίσω τους 43.000 νεκρούς
Αντιπυρική περίοδος 2026: Αυτοί είναι οι εφιάλτες για Πολιτική Προστασία, Πυροσβεστική, Εθελοντές, Δήμους και πολίτες
Ελπίδα μέσα από το χάος: Πώς η σκοτεινή εποχή Τραμπ γεννά μια νέα παγκόσμια πολιτική τάξη
«Flight mode»: 37χρονος με μηχανή έτρεχε με 240 χλμ/ώρα και ανέβαζε τα βίντεο στα social media
Νάντια Κοντογεώργη στο ethnos.gr: «Οι influencers είναι οι νέοι σταρ και αυτό λέει πολλά για την εποχή μας»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



