Κρήτη: Ελεύθερος ο πατέρας που άφησε το παιδί του στο αυτοκίνητο και πήγε για μπάνιο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ελεύθερος, με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ο 26χρονος πατέρας γερμανικής καταγωγής που άφησε το 20μηνων μωρό του μέσα στο αυτοκίνητο, για περίπου 40 λεπτά, προκειμένου να πάει για μπάνιο στη θάλασσα, στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη, όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Τα κλάματα του μωρού άκουσε ο ναυαγοσώστης που ενημέρωσε τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό πατέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Ο νεαρός άνδρας είναι ο μόνος κηδεμόνας που μπορεί να φροντίζει το βρέφος καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα του παιδιού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αδυνατεί να είναι κοντά στην οικογένεια και στο παιδί της.
Επομένως, ο πατέρας είναι ο μόνος που μπορεί να το φροντίσει.
Ο ίδιος πάντως φέρεται να είπε ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε, αλλά είχε ανάγκη να κάνει ένα μπάνιο καθώς είναι πολύ πιεσμένος το τελευταίο διάστημα.
Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι θα ενημερωθεί σχετικά η κοινωνική υπηρεσία ώστε να ξεκινήσει έρευνα για το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει το παιδί.
- Δολοφονία στα Πετράλωνα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι Αρχές - Βίντεο από τη στιγμή που βρέθηκε το θύμα
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και κεραυνοί από σήμερα το βράδυ - Πού θα «χτυπήσουν»
- Ωρωπός: Τραγωδία με νεκρό 17χρονο ντελιβερά - Συγκρούστηκε με όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
- Τύρναβος: Ποδοπατήθηκαν και πέθαναν 60 πρόβατα μετά από επίθεση λύκου
Αγγελική Νικολούλη στο ethnos.gr: «Αν άφηνα τον φόβο να με σταματήσει, τότε θα είχε νικήσει το σκοτάδι»
Δεν κάνουν πίσω Τραμπ και Ισραήλ: Οι ΗΠΑ «έκαναν χάρη στον πλανήτη χτυπώντας το Ιράν» - Συναγερμός στη Βηρυτό για ισραηλινό χτύπημα
Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Σε τροχιά ιστορικού υψηλού λόγω του πολέμου στο Ιράν - Τι εκτιμούν οι αναλυτές
Aσημένιος o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



