Τραγωδία στην Πρέβεζα: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου - Πατέρας 3 παιδιών ένα από τα θύματα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Συνελήφθησαν πριν από λίγο οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.
Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ένας 41χρονος από τον Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος αλβανικής καταγωγής. Τραγικό θεωρείται το γεγονός πως ο 41χρονος ήταν πατέρας 3 παιδιών.
Yπενθυμίζεται ότι η έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι έκαναν οξυγονοκόλληση χρησιμοποιώντας φιάλες προπανίου.
Ο 41χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και αναμένεται να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
- Δολοφονία στα Πετράλωνα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι Αρχές - Βίντεο από τη στιγμή που βρέθηκε το θύμα
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και κεραυνοί από σήμερα το βράδυ - Πού θα «χτυπήσουν»
- Ωρωπός: Τραγωδία με νεκρό 17χρονο ντελιβερά - Συγκρούστηκε με όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
- Τύρναβος: Ποδοπατήθηκαν και πέθαναν 60 πρόβατα μετά από επίθεση λύκου
Διαβάστε ακόμη
Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές
«Το ζητάει ο Καραμανλής θα το κάνουμε» - Οι συνομιλίες που «καίνε» τους «γαλάζιους»
Γιατί οι καταρρίψεις αμερικανικών μαχητικών από το Ιράν αμφισβητούν την «κυριαρχία των ΗΠΑ» που ευαγγελίζεται ο Τραμπ
Κολυδάς για Πάσχα: Δεν έχει κλειδώσει ο καιρός - Η ανατροπή μετά τη Μεγάλη Πέμπτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



