Η 26χρονη από τη Χίο που καλλιεργεί κι εξάγει 14 είδη φυτών και βοτάνων
Μίλησε στο Open TV για την επιχειρηματική της πρόταση, που είναι καινοτόμα κι έχει πολλά να προσφέρει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Αργυρώ Κουτσουράδη γνώρισε και αγάπησε στην Γεωπονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης τα αρωματικά φυτά. Αποφάσισε έτσι, να ασχοληθεί με τη γη και τα αρώματά της, επενδύοντας στον τόπο της, τη Χίο.
Η Αργυρώ Κουτσουράδη από το χωριό Χαλκειός της Χίου ήθελε με τη δραστηριότητά της να αναδείξει τον πλούτο του τόπου της, αλλά και να περάσει σε όλους το μήνυμα ότι Χίος δεν σημαίνει μόνο μαστίχα.
Η 26χρονη αγρότισσα κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να παράγει 14 διαφορετικά είδη αρωματικών φυτών και βοτάνων, σε εκτάσεις 25 στρεμμάτων, και να δημιουργήσει τη δική της αγροτική επιχείρηση με το όνομα «Myrovolos organics».
Τα προϊόντα της έχουν κερδίσει την κοινωνία της Χίου, επτά πόλεις της Ελλάδας, αλλά και τις αγορές της Γερμανίας, ενώ έχει βραβευτεί από το Επιμελητήριο της Χίου ως καινοτόμος επιχείρηση.
Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
Σοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείο
Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



