Εργατικό δυστύχημα στη Φωκίδα: Αναστέλλονται οι εργασίες στο μεταλλείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Αναστολή δραστηριοτήτων ανακοίνωσε η εταιρεία σε μεταλλείο της οποίας σημειώθηκε το εργατικό δυστύχημα με θύμα τον 40χρονο μηχανοδηγό στη Φωκίδα.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
«Σε σχέση με το συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα μεταξύ 11.30 π.μ και 12.00 π.μ στo μεταλλείο Καμάρα στη Φωκίδα, το οποίο οδήγησε στον τραγικό θάνατο ενός εργαζομένου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Imerys ενεργοποίησε αμέσως το πρωτόκολλο ασφαλείας και έκτακτων αναγκών και ειδοποίησε άμεσα όλες τις αρμόδιες Αρχές. Στο χώρο επιχείρησαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι μας είναι ασφαλείς. Η εταιρεία αποφάσισε να αναστείλει τις δραστηριότητες της μέχρι νεωτέρας και η προσοχή μας επικεντρώνεται στα αίτια του ατυχήματος σε απόλυτη συνεργασία με τις Αρχές. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του θανόντος και η προτεραιότητα μας είναι να τους παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή στήριξη σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση αμέσως μόλις υπάρχουν επίσημα στοιχεία».
- Δύο εργάτες νεκροί μέσα σε λίγες ώρες σε Μενίδι και Φωκίδα - Το «μαύρο» ρεκόρ εργατικών δυστυχημάτων στην Ελλάδα
- Τέλος στα σενάρια για αλλαγή ωραρίου των καταστημάτων βάζει η κυβέρνηση: Δεν είναι πρόθεσή μας, λέει ο Γεωργιάδης
- Με τρεις λέξεις η Λιζ Τρας απέρριψε το αίτημα Μητσοτάκη για επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα
- Κατσίκα… τροβαδούρος έκλεψε την παράσταση σε λειτουργία στη Βρετανία και οι πιστοί έπεσαν κάτω από τα γέλια: Ξεκαρδιστικό βίντεο
Χτυπήθηκε από πύραυλο ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς ανοιχτά του Νοβοροσίσκ
Σιδηρόδρομος: Με 710 «μπλοκάκια» θα λειτουργήσει και φέτος - Το... λίγο ΑΣΕΠ φέρνει μεγαλύτερες καθυστερήσεις
Βομβαρδίστε με υπερβολή, ο φόβος είναι το ισχυρότερο όπλο, αλλά… Γιατί όσοι ζήσαμε τη 10ετία του ’80 δεν τρομάζουμε πια
«Σάπιο αβγό και αποχέτευση»: Γειτονιά της Νέας Υόρκης έχει μια... περίεργη μπόχα εδώ και μήνες και κανείς δεν ξέρει τι είναι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




