Θεσσαλονίκη: Αρνείται ο 40χρονος ότι ποδοπάτησε το γατάκι - «Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Αρνήθηκε ότι εμπλέκεται στο περιστατικό ποδοπάτησης μέχρι θανάτου της μικρής γάτας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο 40χρονος, λίγες ώρες μετά την ταυτοποίησή του από την αστυνομία.
«Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα», δήλωσε ο 40χρονος.
Ο ίδιος σημείωσε, παράλληλα, ότι είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, πολύ έγκριτος οικονομικά και κοινωνικά και ότι έχει οικογένεια.
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



