Θεσσαλονίκη: Νέο τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στη Θεσσαλονίκη, σε σχολικό κτίριο αυτήν τη φορά, προκάλεσε δεύτερο συναγερμό της ΕΛΑΣ μέσα σε λίγες ώρες.
Ειδικότερα, πέντε λεπτά μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου, άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ισχυρίστηκε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στο κτίριο που στεγάζεται το 1ο ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων. Αμέσως στο σημείο έφτασαν ειδικοί πυροτεχνουργοί της αστυνομίας, ενώ το κτίριο εκκενώθηκε. Σε εξέλιξη βρίσκεται διαδικασία ελέγχου του σχολείου.
Λίγες ώρες νωρίτερα, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, άγνωστος τηλεφώνησε πάλι στην Άμεση Δράση και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο της οδού Δαναΐδων 3, στη Θεσσαλονίκη, όπου στεγάζονται κυρίως συμβολαιογραφικά και δικηγορικά γραφεία. Μετά από έλεγχο στο κτίριο διαπιστώθηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.
Να σημειωθεί ότι αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, όταν άγνωστος τηλεφώνησε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Και σε αυτήν την περίπτωση διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.
Νέα νύχτα έντασης στη Γαλλία: 1.000 συλλήψεις, χημικά και αύρες κατά των διαδηλωτών
Σφίγγει ο κλοιός και για άλλους διαιτητές για το σκάνδαλο στο μπάσκετ - Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο»
Η νέα εμφάνιση από τους «ανθρώπους τυφλοπόντικες» της Νέας Υόρκης και η ομολογία μετά τη σύλληψή τους
Τι συνέβη τελικά με το νησί που σταμάτησε τον χρόνο; Η αλήθεια πίσω από την αμφιλεγόμενη εκστρατεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



