Συνελήφθη 47χρονος που παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη στον Πειραιά

Στον αρμόδιο ανακριτή παραπέμφθηκε 47χρονος οδηγός οχήματος, μετά την εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο παράσυρσης πεζής βραδινές ώρες της 2-11-2022 στην περιοχή του Πειραιά την οποία εγκατέλειψε.
Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Α' Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς, που ταυτοποίησε τα στοιχεία κυκλοφορίας του εμπλεκόμενου αυτοκινήτου, κατόπιν ενδελεχούς διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών στοιχείων.
Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, θανατηφόρα έκθεση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Διαβάστε ακόμη
Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




