Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συμπληρωματική απολογία για την υπόθεση revenge porn - Προέκυψαν νέα επιβαρυντικά στοιχεία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση διαρροής βίντεο ερωτικού περιεχομένου με κατηγορούμενο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο βρέθηκε σήμερα ο πρώην τηλεπαρουσιαστής για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην τηλεπαρουσιαστής είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη στην εκπνοή της περασμένης χρονιάς μετά τις καταγγελίες γυναικών για revenge porn.
Ο κατηγορούμενος έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για παραβίαση προσωπικών δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή κατ' εξακολούθηση με σκοπό βλάβης. Η δίκη αναμένεται να οριστεί όταν κλείσει ο φάκελος της ανάκρισης.
Τον περασμένο Φεβρουάριο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τη διαρροή βίντεο με πρώην σύντροφό του. Ωστόσο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαφώνησε με την απόφαση και άσκησε έφεση, ζητώντας ο παρουσιαστής να δικαστεί για κακούργημα και για αυτήν την υπόθεση.
- Αθώοι μετά από 3 χρόνια «ομηρίας»: Ο Δημήτρης Ινδαρές μιλά για την αστυνομική αυθαιρεσία του 2019 - «Έκαναν αυτό που έχουν μάθει»
- Όσα έγιναν στο θρίλερ ωρών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την πτήση της Emirates - Επιβάτης περιγράφει τις στιγμές αγωνίας
- Σκρέκας: Το κοίτασμα των Ιωαννίνων μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Ελλάδας για 10 χρόνια
- Θα συνεχιστεί και το 2023 η αφαίμαξη εισοδημάτων - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων
- Quiet quitting: Όσα θες να μάθεις για τη νέα τάση για την οποία μιλούν όλοι στο TikTok
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




