Συγκλονίζει η μαρτυρία του παιδιού που κακοποίησε δημόσια ο πατέρας του
«Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός», είπε το παιδί όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον πατέρα του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Πάτρας η υπόθεση της κακοποίησης ανήλικου από τον πατέρα του στο λιμάνι της πόλης, μέρα μεσημέρι, με αποτέλεσμα το παιδί να οδηγηθεί στο Καραμανδανείο Νοσοκομείο και ο 31χρονος πατέρας του να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες όταν ρωτήθηκε από τους ειδικούς για την σχέση του με τον πατέρα του, με τον οποίο διέμενε σε δομή της Πάτρας, είπε: «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός».
Το αγοράκι δεν έφερε κακώσεις και σημάδια κακοποίησης, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την εξέταση των γιατρών του Νοσοκομείου. Ωστόσο, με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, το Νοσοκομείο υποχρεούται να φιλοξενήσει το αγοράκι μέχρις ότου βρει ίδρυμα για την διαμονή του, κάτι που αναμένεται να γίνει από Δευτέρα.
Το Σαββατοκύριακο το παιδί θα παραμείνει στο παιδιατρικό νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι έχουν αναλάβει να του προσφέρουν έναν ζεστό χώρο φιλοξενίας, παρά το γεγονός ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας καθώς μιλάει μόνον την γλώσσα της γενέτειράς του.
Ο πατέρας του παιδιού χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο μετά τη σύλληψή του για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη διότι νωρίτερα το μεσημέρι, στον παλαιό λιμένα Πατρών, προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του, χτυπώντας το με τα χέρια του στο σώμα».
Πηγή: dete.gr
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, «μηνύματα» Καραμανλή- Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




