Μυτιλήνη: «Ήρθες δολοφόνε!» - Αποδοκιμάστηκε στα δικαστήρια ο φονιάς της Ερατούς – Νέα αναβολή στη δίκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά στο Εφετείο η δίκη για τη δολοφονία της Ερατούς στις 23 Μαϊου 2019 στο σπίτι της στη Μυτιλήνη, έπειτα από αίτημα της πλευράς του γυναικοκτόνου. Κατά την άφιξή του στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε από τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας.
Κατά την προσέλευση του στα δικαστήρια της Μυτιλήνης ο δολοφόνος αποδοκιμάστηκε από την μητέρα της Ερατούς. «Ήρθες γ.. δολοφόνε, π…, αυτοκτόνα ρε. Να σαπίσεις ρε», φώναξε.
Παρούσες ήταν οι συλλογικότητες που στηρίζουν την οικογένεια της Ερατούς, μεταξύ των οποίων ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, η κίνηση «Μαχητικές και Ελευθερες» και «Ανόρμινα»
Ο δικηγόρος της οικογένειας Ερατούς είπε ότι το αίτημα είναι καταχρηστικό, η οικογένεια έρχεται για δεύτερη φορά με δικά της έξοδα από Αθήνα και ζητά να συζητηθεί έστω την Τετάρτη και η Εισαγγελέας συμφώνησε, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα stonisi.gr.
Ο πρώην σύζυγος της νεκρής κοπέλας έχει κριθεί πρωτόδικα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ισόβια κάθειρξη και για παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.
- Κιβωτός του Κόσμου: Στην αντεπίθεση ο πάτερ Αντώνιος - Μήνυση κατά του νέου ΔΣ για την έξωση
- Θεσσαλονίκη: Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε ο 16χρονος μετά από καταδίωξη - Δίνει μάχη για τη ζωή του
- Απάντηση Τουρκίας στην Ελλάδα για την άσκηση στη Ρόδο - Επίδειξη ισχύος με τουρκικό μαχητικό πάνω από τον Πενταδάχτυλο - To επίμαχο βίντεο
- Συντάξεις: Πώς θα βρείτε και θα εκτυπώσετε την προσωπική σας διαφορά - Δείτε αν θα πάρετε αύξηση
- To Netflix «βάζει» τα γιορτινά του και μας συστήνει νέες ταινίες για να μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων
Τα «κουμάντα» του Μαξίμου με τους Βορίδη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι δυο καραμανλικοί βουλευτές που «δίνει» το Μαξίμου και ο σκοτωμός στο ΠΑΣΟΚ για το πρώτο μνημόνιο
Γραμμή 4: Οι μετροπόντικες σκάβουν, αλλά οι σταθμοί αργούν - Έως και 30 μήνες καθυστέρηση
Τι θα γίνει αν χτυπηθεί το Fordow του Ιράν; Ποιος μπορεί πραγματικά να το πλήξει;
ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέος «πονοκέφαλος» για την κυβέρνηση- Γιατί διαβιβάζεται στη Βουλή δικογραφία και ποιους αφορά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr