Τραγωδία στο Γαλάτσι: Μηχανή παρέσυρε ηλικιωμένο – Νεκρός ο 76χρονος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε στο Γαλάτσι όταν μία μηχανή παρέσυρε έναν 76χρονο άνδρα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη λεωφόρο Βεΐκου.
Το τροχαίο συνέβη την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, όταν ο ηλικιωμένος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο αλλά παρασύρθηκε από μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Η είδηση του θανάτου του άτυχου άνδρα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στον Απόλλωνα της Νάξου, απ’ όπου και καταγόταν.
Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, οι περισσότεροι μιλούν για ένα άτομο σεμνό, χαρισματικό και φιλικό. «Ποτέ δεν ύψωνε τον τόνο της φωνής του, ποτέ δεν προέβη σε χαρακτηρισμούς, ποτέ δεν έθιξε κανέναν με οποιονδήποτε τρόπο. Διακρινόταν για το ήθος και την ευγένεια του. Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος που ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε ό,τι του ζητούσαν. Όποιος τον γνώριζε θα είχε να σου πει τα καλύτερα».
- Σεισμός στην Εύβοια: Συναγερμός για ενεργοποίηση νέας εστίας – Τι λέει στο ethnos.gr ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
- Υπουργείο Υγείας: «Σαφάρι» ελέγχων για τις ελλείψεις φαρμάκων – Στο στόχαστρο μεγάλες φαρμακαποθήκες και «λουκέτα»
- Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο Netflix το 2023: Το σχέδιο της δημοφιλούς πλατφόρμας
- Διεθνείς αγορές: Τα 5 ανοιχτά μέτωπα που ναρκοθετούν την πορεία και το 2023
- 5 πράγματα που μπορείς να μάθεις από ένα τεστ DNA στον σκύλο!
Ένας άλλος Φάμελλος: Πήρε το μικρόφωνο στην κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral!
Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες - «Πολύ παράξενο δυστύχημα»
Επιστολή Τραμπ στον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι με όρους ειρήνης...»
Καρυστιανού για αμβλώσεις: Είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης - Για μένα υπάρχει ηθικό θέμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



