Θεσσαλονίκη: Σκύλος έσωσε μάνα και κόρη σε φλεγόμενο σπίτι στην Πολίχνη (vid)
Από την φωτιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναστάτωση επικράτησε περίπου στις 5.30 τα ξημερώματα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στην περιοχή της Πολίχνης.
Άμεσα στην οικία, που βρίσκεται στην οδό Δάμωνος, έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα άντρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από μια θερμάστρα χαλαζία στο παιδικό δωμάτιο και επεκτάθηκε γρήγορα και στο υπόλοιπο σπίτι.
Το ευτύχημα είναι ότι μέσα στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν το σκυλί της, το οποίο γάβγισε και την ξύπνησε.
Η νεαρή αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχείρησαν για την κατάσβεση.
Από τη φωτιά το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, όμως ευτυχώς οι δύο γυναίκες είναι σώες.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Μεγάλη φωτιά σε τουριστικά σκάφη στους Παξούς - Βίντεο από το σημείο
ΣΤΑΣΥ: Η Ελλάδα του 2026 φοβάται ακόμη τα χρώματα του ουράνιου τόξου
Απίστευτη εικόνα στη Λέσβο: Αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στον αεροδιάδρομο
Κοκαΐνη σε 14χρονη, στρατολόγηση μαθητών και διακίνηση σε σχολεία - Πώς δρούσε το κύκλωμα των Βορείων Προαστίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



