Επίσκεψη της ηγεσίας του Πολεμικού Ναυτικού στο γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ επισκέφθηκαν ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, και ο αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Πολεμικού Ναυτικού στην επιχείρηση «ΑΝΤΑRES», με την ευκαιρία του κατάπλου τού αεροπλανοφόρου στο Ναύσταθμο Κρήτης, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.
Στη συνάντηση τους με τον διοικητή των γαλλικών ναυτικών δυνάμεων Μεσογείου και Μαύρης Θάλασσας (CECMED) αντιναύαρχο Gilles Boidevezi και το επιτελείο της επιχείρησης «ΑΝΤΑRES» συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συνεργασίας, όπως σημειώνει ανακοίνωση του ΓΕΝ.
Διαβάστε ακόμη
Βυθίστηκε ιρανική φρεγάτα από επίθεση υποβρυχίου νότια της Σρι Λάνκα, πάνω από 100 αγνοούμενοι - Μπαράζ βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή
Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



