«Ο μηχανοδηγός προσπάθησε να επικοινωνήσει, αλλά η συνομιλία διεκόπη» - Τι ισχυρίζεται ο πρόεδρος των μηχανοδηγών ΟΣΕ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Προβληματισμό προκαλεί, σύμφωνα με τον Κώστα Γενηδούνια πρόεδρο των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, το γεγονός ότι δεν έχει διαρρεύσει καμία συνομιλία που σημειώθηκε μετά την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας 62.
Όπως είπε ο κ. Γενηδούνιας, 14 ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα διέρρευσε στο YouTube το ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο ακούγεται ο σταθμάρχης να δίνει την εντολή «περνάς κόκκινο φωτόσημο εξόδου έως και είσοδο Νέων Πόρων».
«Έχουμε ακούσει τα πάντα, ακόμα και συνομιλίες σταθμαρχών από τα εσωτερικά τηλέφωνα, αλλά δεν έχουμε ακούσει καμία συνομιλία μετά την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας 62 από τη Λάρισα», είπε, μιλώντας στο Mega.
«Το τρένο ήδη έρχεται από γραμμή καθόδου, σταματά στη Λάρισα. Αποβιβάζει, επιβιβάζει κόσμο και φεύγει πάλι από τη γραμμή καθόδου. Ο μηχανοδηγός ρωτάει «είμαι καλά;». Εγώ φαντάζομαι ότι θα πήρε κάποια απάντηση από τον σταθμάρχη. Εκεί ναι, εάν δεν έχει σαφή εντολή, ο μηχανοδηγός θα ρωτήσει».
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μηχανοδηγός επιχείρησε να συνομιλήσει με κάποιον, ωστόσο, διεκόπη η συνομιλία.
Κυψέλη: Γέμισε ο δρόμος με υγρό τσιμέντο - Τι είναι ο αθηναϊκός σχιστόλιθος και τα σενάρια που εξετάζονται
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Πόση φθορά αντέχει η κυβέρνηση; Ο Λαζαρίδης το νέο πρόβλημα Μητσοτάκη - «Δεν θέλω ου!» (Ep27)
Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: «Μου έριξε χάπι βιασμού» - Οι γνώριμοι των Αρχών συλληφθέντες και οι καταγγελίες για τον αρσιβαρίστα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




