Επτά τραυματίες σε τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν δύο άτομα - Κόπηκε στη μέση το αυτοκίνητο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με επτά τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην είσοδο της Αλεξανδρούπολης -από την περιοχή του αεροδρομίου.
Αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα και οι επτά επιβαίνοντες να τραυματιστούν και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της πόλης.
Σε άσχημη κατάσταση είναι οι δύο εκ των τραυματιών οι οποίοι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.
Το αυτοκίνητο που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση από τη σφοδρότατη σύγκρουση. Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επτά μεταναστών.
Στο σημείο έσπευσαν και συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ που απομάκρυναν τα φωτιστικά σώματα που κρεμόταν στον αέρα.
Ξεφυλλίζοντας... τέσσερις ιστορίες για τη γνώση, τη φύση και την τεχνολογία
Απίστευτη ιστορία στην Ελλάδα – Πώς μια μπάλα ταξίδεψε στη θάλασσα 80 μίλια για να κρατήσει ζωντανό έναν 30χρονο!
Κορυφώνεται το κύμα ζέστης: Πού θα δείξει 40αρια το θερμόμετρο - Οι περιοχές σε red code
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ με το βλέμμα στο 2027 – Το οικονομικό στοίχημα, η αυτοδυναμία και η δύσκολη διαδρομή μέχρι τις κάλπες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




