Κρήτη: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο - Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολώνα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα στην Επαρχιακή Οδό Μοιρών - Τυμπακίου, πλησίον της Μονής Καλυβιαννής στην Κρήτη, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος φαίνεται πως εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε στύλο της ΔΕΗ.
Ο νεαρός απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια παραδόθηκε στους διασώστες του ΕΚΑΒ.
Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός άνδρα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο με τη χρήση διασωστικής σειράς, και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής, στην Επαρχ. Οδό Μοίρες - Τυμπακίου πλησίον Μονής Καλυβιανής στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 22, 2023
Διαβάστε ακόμη
Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




