Ειδικός φρουρός ο 30χρονος οδηγός της μηχανής που έχασε τη ζωή του - Πώς σημειώθηκε το τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Τριαντάχρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία, είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ο οδηγός της μηχανής ενεπλάκη σε τροχαίο, λίγο πριν τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης (11/5/23), στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου, λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο.
Λεωφορείο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας άφησε όμως την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα. Την ίδια ώρα, ο οδηγός του λεωφορείου βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.
- Εκλογές στην Τουρκία: Ραγδαίες εξελίξεις στην Άγκυρα - Αποσύρεται ο Ιντζέ; - Φήμες για βίντεο με προσωπικές στιγμές
- Η «ακτινογραφία» της τραγωδίας στην Άρτα: Την Παρασκευή η απολογία του πατέρα που ξέχασε το βρέφος - Τι εξηγεί ψυχολόγος για όσα συνέβησαν
- Τραγωδία στην Αχαΐα: Βρέφος 10 μηνών βρέθηκε νεκρό - Το βρήκε ο πατριός του
- Ανδρουλάκης: Είχαμε τον ΣΥΡΙΖΑ που έταζε λαγούς με πετραχήλια, τώρα έχουμε και τον «γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ»
- Ακρίβεια: Τα ψιλά γράμματα του πληθωρισμού που δείχνουν την πορεία των τιμών στα τρόφιμα έως το φθινόπωρο
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




