Θεσσαλονίκη: Καταδίκη νεαρού για βία κατά αστυνομικού σε πορεία για τον Γρηγορόπουλο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε νεαρός, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην πορεία για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στη Θεσσαλονίκη το 2021.
Σύμφωνα με το voria.gr, ο νεαρός κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για βία κατά υπαλλήλων, ενώ αθωώθηκε για διατάραξη κοινής ειρήνης. Για τη δεύτερη κατηγορία αθωώθηκαν και άλλοι τέσσερις νεαροί που παραπέμφθηκαν να δικαστούν.
Οι νεαροί είχαν συλληφθεί στο λιμάνι μετά από επεισόδια που ξέσπασαν στον απόηχο της πορείας. Ο νεαρός που καταδικάστηκε για βία κατά υπαλλήλων, κατηγορείται ότι χτύπησε έναν αστυνομικό, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε στην απολογία του.
Το δικαστήριο τελικά τον έκρινε ένοχο μόνο για αυτήν την πράξη, και του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



