Πάτρα: Βρήκε τσαντάκι με... 15 πιστωτικές κάρτες που είχαν καταθέσεις τριών εκατομμυρίων ευρώ! Το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το πρωί της Παρασκευής (02/06) ο Νίκος Μ. από την Πάτρα βρήκε, σε παγκάκι κοντά στο Υπολιμεναρχείο Ρίου, ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε 720 ευρώ και 15 πιστωτικές κάρτες που, όπως αποκαλύφθηκε, αθροίζονταν σε αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς, σε καταθέσεις που ξεπερνούσαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ!
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο εργάτης από την Πάτρα βρήκε στο τσαντάκι και έναν αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο κάλεσε για να διαπιστώσει ότι ανήκε στον άνθρωπο που είχε χάσει το τσαντάκι. Δε χρειάστηκε, συνεπώς, να πάει στην αστυνομία και έδωσε ραντεβού να του το παραδώσει απευθείας. Στη συνάντηση διαπίστωσε ότι είχε απέναντί του έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αθήνας, που επρόκειτο να ταξιδέψει από το Λιμάνι της Πάτρας σε νησί του Ιονίου, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μαζί με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.
Ζορίζεται να αποπληρώσει το δάνειό του ο εργάτης
Ο επιχειρηματίας από την πλευρά του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον άγνωστο άντρα, στον οποίο και έδωσε τα 720 ευρώ, που υπήρχαν στο τσαντάκι και άλλα 300 ευρώ από την τσέπη του.
Ο εργάτης από την Πάτρα δέχτηκε τα εύρετρα με ανακούφιση καθώς, θα του χρησιμεύσουν για να καλύψει τις δόσεις ενός δανείου 15.000 ευρώ, με το οποίο έχει αγοράσει οικία 45 τ.μ., για την τριμελή οικογένειά του και ζορίζεται να αποπληρώσει.
- Σύγκρουση πλοίων στη Χίο: «Από την αρχή δεν υπήρξε η επιθυμητή συνεργασία» - Τι λέει εκπρόσωπος του Λιμενικού για όσα συνέβησαν
- Συναγερμός στον Βόλο: Αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε λαϊκή και παρέσυρε γυναίκα
- Με κύκλωμα που εξαρθρώθηκε πρόσφατα συνδέονται τα 161 κιλά κοκαΐνης που κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη - Γιατρός ανάμεσα στους συλληφθέντες
- Πάνος Δημάκης στο ethnos.gr: «Με ενοχλεί η άμετρη τάση για εξουσία και η άρνηση να μάθουμε από τα λάθη μας»
- Τρόφιμα: Το 20% της ακρίβειας είναι αισχροκέρδεια - Γιατί δεν θα πέσουν εύκολα οι τιμές
- Νέο βίντεο από τη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα: Καρέ-καρέ η δράση των τρομοκρατών - Σε εξέλιξη οι έρευνες
- Ο 74χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα φώναζε πως θα σκοτώσει τα παιδιά - «Ήταν μεθυσμένος, έριξε εν ψυχρώ» κατέθεσε η σύζυγος του 50χρονου που κατέληξε
- Νεκρή η 70χρονη που παρασύρθηκε από αρματοφόρο στον Ωρωπό - Τι αναφέρουν μάρτυρες της τραγωδίας
- Χρέη στην ΑΑΔΕ: Αυξάνονται οι μεγαλοοφειλέτες και μειώνεται η... μαρίδα
- Γ. Μασούτης: Μας αρέσουν οι εξαγορές, δεν μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε - Στο €1,1 δισ. ο φετινός τζίρος
- Έγκλημα αν δεν το δεις πριν φύγει: Το Netflix ετοιμάζεται ν’ αποσύρει την πιο «εθιστική» ταινία του… (Vid)
- Με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο: Αυτός είναι ο πιο εκνευριστικός τύπος του ελληνικού Instagram (Pics)

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr