Aναστάτωση στο Ηράκλειο: Μηχανική βλάβη σε σκάφος με δύο επιβαίνοντες - Πώς τους εντόπισε το Λιμενικό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης για ακυβέρνητο σκάφος με δύο επιβαίνοντες, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
Από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος υπήρξε ενημέρωση πως ερασιτεχνικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί, υπέστη μηχανική βλάβη και έμεινε ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά του λιμανιού του Ηρακλείου.
Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού. Το ερασιτεχνικό σκάφος «Κωνσταντίνος» εντοπίστηκε και στη συνέχεια κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Οι δύο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.
- «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ούτε λευκή επιταγή»: Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης και οι πρώτες κινήσεις μέσα στο καλοκαίρι
- Ηχητικό ντοκουμέντο του CNN «καίει» τον Τραμπ: Παραδέχεται ότι είχε στην κατοχή του απόρρητα έγγραφα
- Μοναδική εμπειρία: Έκανε καγιάκ και δίπλα του κολυμπούσε μια φάλαινα - Δείτε το βίντεο
- Πότε θα περάσει από τη Γη ο αστεροειδής που είναι μεγαλύτερος από το... Big Ben - Παρακολουθείται στενά από τη NASA
- ΑΝΕΚ: Γιατί απορρίφθηκε η πρόταση εξαγοράς της από την Seajets
O στρατηγός ήταν σχιζοφρενής, εμμονικός, πλησίαζε τα 75 όταν τον αντάμωσε η δόξα – Εκείνος που άλλαξε την πορεία της Ιστορίας!
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο ethnos.gr: «Κάθε πόλεμος είναι ένας εμφύλιος, όλοι είμαστε αδέλφια»
Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον θάνατο του 4χρονου στην Πάρο - Στο «μικροσκόπιο» ο ρόλος του ναυαγοσώστη
Τουρνάς: Πάνω από 400 πυρκαγιές σε 10 ημέρες - «Το 90% των πυρκαγιών οφείλεται σε αμέλεια»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



