Αγωνία για 3χρονο στη Χαλκιδική: Τον έσωσαν με ΚΑΡΠΑ από βέβαιο πνιγμό – Τι συνέβη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τιτάνια ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν λουόμενοι, ώστε να επαναφέρουν στη ζωή ένα 3χρονο παιδί, το οποίο πνιγόταν ενώ κολυμπούσε σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής. Τελικά με τις σωστές ενέργειες κατάφεραν να το επαναφέρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr λίγο πριν τις 14:00 μ.μ., σε παραλία του Παλιουρίου, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, ανασύρθηκε δίχως τις αισθήσεις του από την παραλία ένα 3χρονο παιδί, με αποτέλεσμα άμεσα να σπεύσουν πολίτες να το βοηθήσουν.
Ένας ναυαγοσώστης και ένας ακόμη λουόμενος που βρίσκονταν στο σημείο, ξεκίνησαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ώστε να το επαναφέρουν και πάλι στη ζωή. Μετά από αρκετές προσπάθειες το ανήλικο επανήλθε, βγάζοντας αρκετό νερό από το στόμα.
Στη συνέχεια, το παιδάκι μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό ιατρείο στο Πευκοχώρι, όπου του χορηγήθηκε οξυγόνο και ταυτόχρονα σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, ενώ καθ’ οδόν ήταν ασθενοφόρο, ώστε να παραλάβει και να διακομίσει το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.
Ανάλυση CNN: Στα Στενά του Ορμούζ «ναυάγησε» το σχέδιο Τραμπ - Πώς υποτίμησε το Ιράν
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
Στο νεκροταφείο της Βούλας η σορός του Γιώργου Μαρίνου - Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καλλιτέχνη
Ζεύγος Κλίντον: Viral βίντεο με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να σπρώχνει τη σύζυγό του σε διάβαση πεζών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



