Νέα Φιλαδέλφεια: Τουρίστες δηλώνουν οι 3 από τους συλληφθέντες για την αιματηρή επίθεση - «Ήρθαν να δουν την Αθήνα», λέει ο δικηγόρος τους
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ο δικηγόρος τριών εκ των δεκάδων ατόμων που έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα (07/08), επισήμανε ότι, οι εντολείς του, ήρθαν στην Αθήνα για τουρισμό.
Ο Βασίλης Νουλέζας, που εκπροσωπεί τρεις από τους συλληφθέντες που βρίσκονται σήμερα απολογούμενοι στον εισαγγελέα και, μεταξύ άλλων, κατηγορούνται για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, είπε ότι, «ήρθαν 3-4 μέρες να δούνε την Αθήνα, την Αττική, να δούνε την αναμέτρηση και να φύγουν, δεν απαγορεύεται».
«Κανείς δε δικαιούται να προκρίνει και να προεξοφλεί την ενοχή κανενός»
Ο δικηγόρος τόνισε ακόμα πως, «ο δράστης της στυγερής δολοφονίας μπορεί να είναι Κροάτης, Αλβανός ή Έλληνας. Κανείς δε δικαιούται να προκρίνει και να προεξοφλεί την ενοχή κανενός ανθρώπου». Όπως είπε στον Alpha, «η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου. Οφείλουμε πολιτισμό, σύνεση, μετριοφροσύνη, ψυχραιμία και εγκράτεια».
Παράλληλα, σημείωσε ότι, θα παραιτηθεί από την υπόθεση, αν υπάρξει στοιχείο ενοχής των πελατών του. «Μη δυναμιτίζουμε το κλίμα, μη χειροτερεύουμε τις σχέσεις του ελληνικού λαού με τους Κροάτες, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους, πιστεύω, είναι δημοκρατικοί, φιλειρηνικοί και καταδικάζουνε, όπως κι εγώ και όλοι μας, απερίφραστα, τη βία στον αθλητισμό. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, να την αφήσουμε να νηφάλια να επιτελέσει το καθήκον της, το έργο της. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να ξεκαθαριστεί ότι δεν έχουν καμία δράση στα επεισόδια και στη δολοφονία, αν προκύψει στοιχείο, θα παραιτηθώ», υπογράμμισε.
Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του «Superman»
Ξεκινούν σε κλίμα αβεβαιότητας οι ειρηνευτικές συνομιλίες στην Πόλη: Η εικόνα αδιεξόδου και γιατί η Μόσχα βλέπει... συνέχεια του 2022
Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό: Το σπίτι που διεκδικεί η οικιακή βοηθός, οι αντιφάσεις και η... χρυσή αλυσίδα
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 1,5 εκατ. ευρώ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr