Νέα Ζηλανδία: H ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το πέρασμα και τις κινήσεις του μακελάρη στη Θεσσαλονίκη (vid)
Ο 28χρονος μακελάρης που αιματοκύλισε το Κραιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας πέρασε και από τη Θεσσαλονίκη, ενώ από εκεί έφυγε για την Κωνσταντινούπολη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας ερευνούν τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, έτσι ώστε να δουν αν και με ποιους είχε επαφή κατά την παραμονή του στη χώρα μας.
Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο διεθνολόγος - στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος, ο Τάραντ με λεωφορείο επισκέφθηκε σημεία μεγάλης ιστορικής σημασίας.
Το «δρομολόγιό» του περιλάμβανε Δελφούς, Μυκήνες και Θερμοπύλες, ενώ στη Φθιώτιδα φαίνεται να έμεινε αρκετό διάστημα. Επισκέφθηκε επίσης Σούνιο και Σαλαμίνα και στη συνέχεια κινήθηκε βόρεια, προς Θεσσαλονίκη και Σέρρες.
Ο μακελάρης μετέβη οδικώς στη συμπρωτεύουσα στις 20 Μαρτίου 2016 και αφού έμεινε εκεί για μερικές μέρες αεροπορικώς μετέβη στην Κωνσταντινούπολη.
Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας οι αριθμοί των πιστωτικών καρτών του καθώς και οι πέντε τηλεφωνικοί αριθμοί που χρησιμοποιούσε την τελευταία τριετία.
«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη χωρίς τρακτέρ είπαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά - Τι λένε από Μαξίμου
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



