Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε Ιερό Ναό: Δικογραφία σε βάρος του δράστη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε Ιερό Ναό για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, που συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα η κλοπή έγινε σε Ιερό Ναό σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, όπου και εντοπίστηκε ο συγκεκριμένος άνδρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι όπου διαμένει και κατάσχεσαν ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν απαιτούμενης ιατρικής συνταγής.
Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού οδήγησε στο συγκεκριμένο πρόσωπο ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία την 16.08.2023 είχε διαπράξει κλοπή σε Ιερό Ναό αφαιρώντας χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ ως προερχόμενο από διάπραξη της κλοπής.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.
Βρες την πρωτεύουσα του νομού: Έχεις τις γνώσεις να κάνεις το 10/10 μέσα σε 3 λεπτά;
Σκηνές χάους στο «Νήσος Σάμος»: Επιβάτες άναψαν τσιγάρο - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
Σαν από ταινία της Disney: Το λιοντάρι που επανενώνεται με την οικογένειά του και σκορπά χαμόγελα
«Είμαι ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Ολόκληρο το μανιφέστο του 31χρονου δράστη στην Ουάσιγκτον - «Πολύ αντιχριστιανικό» το χαρακτήρισε ο Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



