Τραγωδία στην Ημαθία: 44χρονος αστυνομικός σκοτώθηκε σε τροχαίο εν ώρα υπηρεσίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, καθώς ένας 44χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που συνέβη στις 8:50 το πρωί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Συγκεκριμένα, ΙΧΕ όχημα που οδηγούσε γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης.
Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.
Διαβάστε ακόμη
Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
«Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



