Κακοκαιρία Daniel - Ανείπωτη καταστροφή στο Κεραμίδι Τρικάλων: «Από τα 80 σπίτια του χωριού, μόνο τα 5-6 δεν είναι πλημμυρισμένα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Την ώρα που οι επιχειρήσεις διάσωσης εγκλωβισμένων κατοίκων συνεχίζονται μόνο με πλωτά μέσα και επίγειες δυνάμεις, καθώς τα ελικόπτερα έπαψαν να πετούν με το τελευταίο φως της μέρα, όλο και περισσότερε πληροφορίες έρχονται στο φως και για άλλα χωριά που πλημμυρίζουν. Ένα από αυτά το Κεραμίδι Τρικάλων έχει πλημμυρίσει και αυτό ολόκληρο με τους κατοίκους να έχουν καταφύγει στην εκκλησιά του χωριού. Όπως είπε κάτοικος του χωριού μιλώντας στο OPEN ελάχιστα σπίτια διασώθηκαν.
«Είναι θαύμα που δεν μας έπιασε στον ύπνο»
«Από χθες είμαστε εγκλωβισμένοι στο Κεραμίδι Τρικάλων. Είμαστε οι κάτοικοι μαζεμένοι στο παρεκκλήσι του χωριού έξω και βλέπουμε το χωριό πνιγμένο, τις σκεπές βλέπουμε, αποκλεισμένος εντελώς. Από χθες το απόγευμα κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουμε τα αναχώματα αυτό δεν καταστεί δυνατό για αυτό καλέσαμε τον κόσμο να ανεβεί στα αναχώματα ή να πάει σε άλλα χωριά».
«Όπως τόνισε «από τα 80 σπίτια που αποτελείται το χωριό μόνο τα 5-6 έχουν διασωθεί, αυτή τη στιγμή είναι πνιγμένα όλα στο νερό. Έχει πνιγεί όλο το χωριό. Είναι θαύμα που δεν μας έπιασε στον ύπνο αλλιώς θα ήμασταν όλοι νεκροί».
Τα Τρίκαλα έχουν βυθιστεί στο νερό και τη λάσπη
Αποκαλυπτικές είναι εικόνες που κατέγραψε το drone της ΕΡΤ. Σπίτια και επιχειρήσεις φαίνονται να έχουν βυθιστεί στα λασπόνερα.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



