Θρίλερ στην Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στην παραλία Ελληνικών στη θέση Τουρκονέρι στην Εύβοια καθώς εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα σορός ανθρώπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr αρχικά εκτιμήθηκε πως ήταν πτώμα γυναίκας όμως τελικά πρόκειται για πτώμα που ανήκει σε άνδρα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρέπει να είναι πολλές ημέρες στη θάλασσα και πιθανόν να προέρχεται από τις πλημμύρες στο Νομό Μαγνησίας.
Στο σημείο βρέθηκε ο λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο οποίος συντόνισε την επιχείρηση ανάσυρσης, ο κ. Κρεμμύδας Δήμος διοικητής του λιμενικού τμήματος Ωρεών.
Από τη μέση και πάνω φορούσε ρούχα και εντοπίστηκε από περαστικό άτομο στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και αμέσως ενημέρωσε το λιμεναρχείο.
Διαβάστε ακόμη
Ο στόχος της «γαλάζιας» αυτοδυναμίας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
Νέο κύμα βομβαρδισμών για 6η ημέρα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν δυο γέφυρες και ένα αεροδρόμιο
«Βράζουν» έως και στους 38 βαθμούς Κελσίου τα ελληνικά σπίτια - Τι αποκαλύπτει έρευνα της Greenpeace
Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μάρω Κοντού - Η επιθυμία της οικογένειας και η παράκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




